Панорамен изглед на Кърджали


Начало Архив на новините

Архив за месец: Май - 2006 г.

Представят филма “Една студена кока –кола през Студената война”

 22 Май 2006
Тази вечер от 18 часа в кино “Роял” в Кърджали ще бъде представен филма “Една студена кока –кола през Студената война”.

Представят арткъщата в “Дъждовница”.

 23 Май 2006
Арт-движение “Кръг” е една от 15-те български организации,поканени да представят свои проекти,политики и визии за съвременното изкуство в София.На 23 и 24 май ще бъде презентирана арткъщата в “Дъждовница”.

ОУ “Никола Вапцаров” в село Македонци вече с мултимедиина презентация на училището

 23 Май 2006
Празнично тържество по случай 24 май-Деня на българската просвета и култура организира днес ОУ “Никола Вапцаров” в село Македонци, община Кърджали.Училищният двор събра много гости ,родители и бивши възпитаници.

Селищен празник в село Стремци

 23 Май 2006
Селищен празник ще се проведе на 24 май в село Стремци. Тържествата ще бъдат открити от 14 часа от кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис.

С тържество посрещат 24 май в Кърджали

 23 Май 2006
Тържеството по случай 24 май-Деня на българската просвета и култура и славянска писменост в Кърджали ще започне в 10,30 часа.

Кърджалийска учителка с награда за изключителен принос в прилагането на информационни технологии в обучението

 25 Май 2006
Награда за изключителен принос в прилагането на информационни технологии в обучението получи Антоанета Сендова - учител по техническо чертане в ПГ по електроника и електротехника “Капитан Петко войвода” гр.Кърджали.

Подредиха изложба с най-добрите рисунки в конкурса “Светът без тютюнев дим е по-красив”

 26 Май 2006
В художествената галерия на Обединен детски комплекс в Кърджали са изложени най-добрите рисунки на участниците в конкурса “Светът без тютюнев дим е по-красив” организиран от отдел “Опазване на общественото здраве” - РИОКОЗ, програма СИНДИ и Общинска администрация Кърджали.

Представиха кохезионната политика на Европейския съюз в Кърджали

 29 Май 2006
В Кърджали се проведе Международна конференция на тема “Кохезионна политика и околна среда – ролята на регионите”. Домакин на форума бяха областният управител инж. Ангел Коджаманов, кметовете на 7-те общини от областта и неправителствената международна организация “Интен Синерджи”. Във форума участие взеха представители на Европейския парламент, евродепутати, кметовете от областта и от съседните области от гръцка и турска страна.

Проведе се футболен турнир под патронажа на градоначалника инж.Хасан Азис

 29 Май 2006
Първи турнир с участието на подготвителни групи към клубовете в региона, организиран от Асоциацията на българските футболисти със съдействието на ДАМС и Областния съвет на Българския футболен съюз, се проведе в Кърджали под патронажа на кмета на Община Кърджали инж. Хасан Азис.

Определят победителите в кампанията “СПРИ И СПЕЧЕЛИ 2006”

 30 Май 2006
Утре от 17 часа в ресторант “Москва” кметът на Кърджали инж.Хасан Азис и директорът на РИОКОЗ д-р Жени Стайкова ще теглят жребия за определяне на победителите в кампанията “СПРИ И СПЕЧЕЛИ 2006”.

Деца рисуваха своята представа за пътната безопасност

 30 Май 2006
Днес в Градската градина в Кърджали над 50 деца от областта рисуваха върху транспарант своята представа за пътната безопасност. 35-метровата рисунка, отпътува днес следобед за София за заключителната проява в месеца, посветен на безопасността на движение.

Стартира кампанията за прием на ученици след 7 и 8 клас

 30 Май 2006
От днес стартира кампанията за подаване на заявления за кандидатстване в профилирани паралелки и професионални гимназии след 7 и 8 клас.

Първа кинеложка изложба в Кърджали

 30 Май 2006
Община Кърджали съвместно със Сдружение за защита на животните “Закрила” организира кинеложка изложба.

Община Кърджали и ОДК организират детски празник на 1 юни - Деня на детето

 31 Май 2006
Утре – 1 юни Международния ден на детето община Кърджали и Обединен детски комплекс са подготвили истински празник за децата на града, който ще започне от 10,30 часа, на главната улица пред Централна поща.2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign