Панорамен изглед на Кърджали


Начало Архив на новините

Архив за месец: Април - 2015 г.

Александър Гинчев представи „Щастливо детство” пред малките читатели

 01 Април 2015
По случай Международния ден на детската книга – 2 април читалище „Родопски фар 1938” кв. Гледка и ОУ „Васил Левски” организираха среща с младият и талантлив творец Александър Гинчев от СОУ „Йордан Йовков” Кърджали. Пред малките читатели той представи своята книжка „Щастливо детство”

Диригентът Светослав Лазаров представи рок-операта "Исус Христос суперзвезда"в Кърджали

 01 Април 2015
Кърджалийски ученици станаха свидетели на уникална прожекция. Диригентът Светослав Лазаров в Музикалния театър в София изнесе нестандартен час по музика в СОУ „П. Р. Славейков”. В съзвучие с наближаващия християнски празник Възкресение Христово музикантът представи рок-операта "Исус Христос суперзвезда" на Андрю Лойд Уебър и Тим Райс

Тръгна подписка до държавните институции за отпускане на средства за щетите от свлачищата

 01 Април 2015
Днес кметът на Кърджали инж. Хасан Азис даде нарочна пътуваща пресконференция, условно наречена „по следите на свлачищата” в общината. Градоначалникът и журналисти бяха на терен в три от най-засегнати села - това са Сипей, Невестино и Енчец.

Пролетен детски карнавал

 01 Април 2015
С много детска глъч, настроение и емоции премина 12-то издание на Пролетния карнавал в Кърджали, организиран от ОДК и Община Кърджали.

„За хората на Кърджали в беда”

 01 Април 2015
По идея на кмета на община Кърджали инж.Хасан Азис, журналисти и общинско ръководство ще организират благотворителна изложба и концерт за събиране на средства, с които да бъдат подпомогнати най-засегнатите от бедствията в общината.

Инж.Хасан Азис ще участва в утрешното предаване „Тази сутрин” на bTV

 01 Април 2015
Свлачищата на територията на община Кърджали ще са сред темите на утрешното предаване „Тази сутрин” на bTV.

Инж. Хасан Азис пред БТВ: 9 млн. лв. са нужни за укрепване на засегнатите села в община Кърджали

 02 Април 2015
студиото на сутрешния блок „Тази сутрин“ по БТВ кметът на Кърджали инж. Хасан Азис обясни, че идеята с инициираните срещи с премиера и депутати е да запознаят властите с реалната ситуация на територията на общината, да покажат лицето на бедствието, на бедстващите в Кърджали

За Международния ден на детската книга писателката Маргарита Павлова чете приказки в детска градина „Баба Тонка”

 02 Април 2015
По повод 2 април - Международния ден на детската книга и 23 април Международния ден на книгата и авторското право стартира четвъртата национална кампания „Походът на книгите”.

Прессъобщение

 02 Април 2015
Кметът на общината инж.Хасан Азис и кметовете на селата Сипей – Сейхан Апти, Енчец – Юксел Бекир и Солище/в чийто състав е с.Невестино/ - Якуб Местан, имаха днес в Народното събрание среща с Председателя на ДПС Лютви Местан и народни представители от ДПС.

60 деца спортуват през ваканцията по проект на УСК „Орфей”

 02 Април 2015
С началото на пролетната ваканция, стартираха и дейностите на ученически спортен клуб “Орфей ″ към СОУ „П.Р. Славейков” в Кърджали. Те се осъществяват по програма на Министерството на младежта и спорта „Спорт за децата в свободното време ”, направление „Спортни занимания през ваканциите”.

Учениците от Миладиново на Зелено училище в курортен комплекс „Боровец

 03 Април 2015
Учениците от ОУ „Христо Ботев“ село Миладиново се завърнаха от Зелено училище в курортен комплекс „Боровец“. Освен с учебни занятия, дните са изпълнени с разходки сред природата, много забавни занимания, игри и състезания

Прессъобщение

 03 Април 2015
Днес бе публикуван списъка на одобрените от министъра на регионалното развитие общини, които ще бъдат финансово подпомогнати при изработването на проекти за общи устройствени планове през 2015 г. Финансовата помощ за Община Кърджали е в размер на 163 650 лева.

Предложиха актуализация в бюджета на страната заради свлачищата в община Кърджали

 03 Април 2015
Декларация във връзка със ситуацията в Родопите и свлачищата направи днес от парламентарната трибуна лидерът на ДПС Лютви Местан. Той заяви, че ако е необходимо ДПС ще подкрепи и актуализация на бюджета, с леко завишаване на бюджетния дефицит, за да се осигурят средствата.

Депутати се срещнаха с потърпевши от свлачищните процеси жители на село Сипей

 04 Април 2015
Народните представители от ДПС Ердинч Хайрулла, Шабанали Ахмед, Мустафа Ахмед, Салиха Емин заедно с кмета на общината инж.Хасан Азис и зам.-кмета по строителство Мухаррем Мухаррем посетиха днес пострадалото от свлачищните процеси през последните месеци с.Сипей

Цветница е !

 05 Април 2015
На Цветница много християни изпълниха храмовете в Кърджали. След празничната литургия всеки си тръгна с осветени върбови клонки. На Лазаровден по инициатива на читалище „Родопски фар 1938” и ОУ "Васил Левски” лазарки наричаха за здраве и благополучие

Кампанията „Походът на книгите” продължава

 06 Април 2015
Инж. Азис влезе в ролята на разказвач на приказки и зарадва децата от ОДЗ „Райна Княгиня” с приказката „Грозното патенце”.

Съобщение за курсове по начална и специална военна подготовка 2015/2016г.

 06 Април 2015
Участието на студенти, които са български граждани в обучение в курсовете по начална и/или специална военна подготовка е доброволно.

Художниците в Кърджали с изложба за Великден

 06 Април 2015
Традиционната изложба за Великден подготвят творците от Дружеството на художниците в Кърджали.

ХV Национална среща на Детските и младежки парламенти

 06 Април 2015
От 2-ри до 5-ти април в гр. Варна се проведе ХV-та Национална пролетна сесия на детските и младежки парламенти и съвети в България. Град Кърджали беше представен от Славяна Петрова и Минчо Боюклиев и техния ръководител Нели Карабашева от Детски и младежки парламент към Обединен детски комплекс.

Инж. Азис участва в срещата с министъра на земеделието Десислава Танева

 06 Април 2015
Над 1 500 имота на територията на община Кърджали подлежат на отдаване на земеделски производители. Това съобщи кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис по време на провеждащата се днес среща на министъра на земеделието и храните Десислава Танева с земеделски производители от областта.

Прессъобщение

 06 Април 2015
На 7.04.2015г. от 15:20 часа Общинско радио Кърджали ще излъчи в рубриката „Европа и ние” повторението на четвъртото от новата поредица предавания на теми, свързани с Кохезионната политика на Европейския съюз, Оперативните програми и възможностите за финансиране в България.

Първолаци от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” се включиха в проект „Бисерче вълшебно” 2015

 06 Април 2015
Учениците от I „б” клас при ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” Кърджали се включиха в гласуването за определяне любимата книга за деца в Националната награда за най-добра детска книга “Бисерче вълшебно” 2015.

Чудомировите „Нашенци” отново на кърджалийска сцена

 07 Април 2015
В навечерието на Възкресение Христово Музикалният театър в Кърджали ще представи отново Чудомировите „Нашенци”. Това е авторски спектакъл на режисьора Гълъб Бочуков и композитора Радост Попова

Цветен телевизор дари на болницата кмета за Деня на здравния работник

 07 Април 2015
Благодарност за достойния и всеотдаен труд и пожелания за здраве и професионални успехи отправи днес кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис към медицинските специалисти и здравните работници в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски”.

Екип на Минно-геоложкия университет извършва оглед на свлачищата в община Кърджали

 07 Април 2015
Екип на Минно- геоложкия университет, ръководен от доц. Стефчо Стойнев и кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис са на оглед в населените места, където през последните месеци се активизираха свлачищни процеси

Честит празник!

 07 Април 2015
Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис и Общински съвет-Кърджали поздравяват всички лекари, медицински специалисти и всички работещи в системата на здравеопазването по случай Световния ден на здравето-7 април.

Научен екип от МГУ даде експертна оценка за свлачищните процеси и очерта мерки за преодоляването им

 08 Април 2015
Експертна оценка на свлачищните процеси в община Кърджали представи днес пред журналисти екипът от МГУ, ръководен от доц. Стефчо Стойнев. На нарочната пресконференция присъства и ректорът на висшето учебно заведение проф. Любен Тотев.

Дванадесет медици бяха отличени от кмета инж.Хасан Азис за Световния ден на здравето

 09 Април 2015
И тази година под патронажа на Кмета на Община Кърджали беше организиран коктейл в чест на Световния ден на здравето. На него присъстваха представители от всички лечебни заведения на територията на общината, както и служители от общинското звено “Училищно и детско здравеопазване”

Великденски детски празник

 09 Април 2015
Община Кърджали и Обединен детски комплекс канят децата и техните родители на Великденски детски празник на 12.04.2015 г. от 11 ч. в градинката пред църквата "Св.Георги Победоносец". Празникът ще започне с благословията на отец Петър.

Инж. Хасан Азис е номиниран в конкурса "Кмет на месеца"

 11 Април 2015
Кметът на Кърджали Хасан Азис е номиниран в конкурса "Кмет на месеца" на тема: "Реакция при бедствени положения" заради бързата си реакция в овладяването на бедственото положение след обилните снеговалежи на територията на областта.

Честито Възкресение Христово !

 12 Април 2015
Стотици кърджалийци изпълниха централния градски храм „Св. Георги” в нощта на Възкресение Христово, за да посрещнат Благодатния огън. В 12 часа в полунощ тържествен камбанен звън възвести Възкресението на Спасителя. Кметът инж. Хасан Азис поздрави християните с големия празник

Кърджали и Одрин се побратимиха

 14 Април 2015
Малко преди обяд днес кметовете на Община Кърджали, Република България инж. Хасан Азис и Община Одрин, Република Турция Реджеп Гюркан подписаха договор за побратимяване на общините Одрин и Кърджали, като декларираха реализирането на сътрудничеството в десет точки.

Работна група между Кърджали и Одрин ще работи за съвместни европейски проекти

 15 Април 2015
14 април, ще се запомни в историята на Кърджали с подписването на двустранен договор за сътрудничество между нашата и общината в Одрин. По думите на двамата градоначалници Реджеп Гюркан и инж. Хасан Азис – едно закъсняло във времето събитие.

Утре скъсаният колектор ще бъде възстановен и ще спре изтичането на мръсни води в Арда

 15 Април 2015
Колекторът по десния бряг на Арда, който се скъса по време на празниците, утре ще бъде възстановен. Това ще стане чрез изграждане на гъвкава връзка и по този начин ще се предотврати изтичането на обратни води в реката, заявиха от пресцентъра на община Кърджали.

Младежи от Кърджали и Одрин с обща изложба “Да бъдем един мост”

 15 Април 2015
Младежи от Одрин и Кърджали с обща изложба “Да бъдем един мост”. На официалното откриване на експозицията на 17 април в Кърджали ще бъдат връчени на младите творци сертификати за участието им в българската част от проекта

Консултират деца с епилепсия

 16 Април 2015
Асоциацията на родители на деца с епилепсия организира семинар „Епилепсията между отчаянието и оптимизма” на 18 и 19 април /събота и неделя/ 2015 г.В двата дни от 9.30 до 18.00 часа в Клуба на инвалида ще има и безплатни консултации, които се организират със съдействието на община Кърджали.

Гвардейците и мажоретките поканени на фестивал в Хърватска

 16 Април 2015
Гвардейците на ГПЧЕ „Христо Ботев” и мажоретният състав към СОУ "Отец Паисий" са получили покана за участие в международния фестивал на изкуствата в гр. Пореч, Хърватска, който ще се проведе от 1 до 6 юли.

Педагози и психолози от региона участват в семинар „От другата страна на зависимостта"

 16 Април 2015
Форумът се организира от Превантивно-информационният център по зависимости към Общинския съвет по наркотични вещества – Стара Загора

Откриха съвременна училищна библиотека в ГПЧЕ „Христо Ботев”

 16 Април 2015
Езиковата гимназия в Кърджали е единствената одобрена образователна институция в Южна България, спечелила проект за създаване на съвременна библиотека на територията на учебно заведение

Започна възстановяването на скъсания колектор

 16 Април 2015
Днес започнаха спешните дейности по възстановяване на компрометирания участък на колектора за отпадни води в района на Ардински мост. Кметът на Кърджали инж. Хасан Азис лично инспектира ремонтните работи по изграждане на връзката и укрепване на създалото се свлачище

Възпитаници на „Майстора“- сред най-добрите в музикалното състезание „Ключът на музиката”

 16 Април 2015
Млади таланти от кърджалийското училище „Владимир Димитров - Майстора“ се представиха отлично в националното музикално състезание „Ключът на музиката“ в Пловдив

Фестивал на знанията представиха учениците от Конево

 17 Април 2015
Фестивал на знанията представиха в Кърджали учениците от ОУ”Гео Милев”с. Конево. Проявата е в рамките на проект „Ръка за ръка в подготовка за бъдещето” към Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства към МОН

Спря изтичането на мръсни води в Арда, гъвкавата връзка на колектора е монтирана

 17 Април 2015
Гъвкавата В и К-връзка, която трябваше да се изгради, за да се спре изтичането на мръсната вода в река Арда от скъсания колектор на десния й бряг, вече е монтирана.

Обсъждат денонощна охрана на новия парк „Арпезос Север”

 17 Април 2015
24–часова охрана на новоизградения парк „Арпезос Север” обмисля да въведе община Кърджали, съобщи кметът инж. Хасан Азис. Причината е, че вече има доста счупи пейки и кошчета, унищожени фиданки в зелените площи

Ученици от Одрин и Кърджали с обща изложба „Да бъдем един мост”

 17 Април 2015
Инж. Хасан Азис : Мостовете са един чудесен символ, защото през целия си живот хората изграждат мостове, а когато те започват да се изграждат от децата, това със сигурност ни гарантира, че ще устоят на времето и събитията и ще свързват двата народа и хората между Кърджали и Одрин

ОИЦ – Кърджали организира информационни събития в общините в Област Кърджали

 20 Април 2015
През месец април 2015 г. ОИЦ – Кърджали стартира поредица от 7 информацонни срещи, които са част от националната кампания „Да създадем ЗАЕДНО България 2020“.

22 април – Световен ден на Земята

 20 Април 2015
На 22 април Кърджали ще отбележи Световния ден на Земята. Тази година мотото на кампанията е „Време е да дадем пример!“ За четиринайсти път община Кърджали ще се включи със свои екоинициативи - залесителни акции, аранжиране на цветя, фотоизложба, колоездачна обиколка

ДВГ „До Ре Ми” с престижна награда в международния детски фестивал „Млади таланти”

 20 Април 2015
От 15 до 18.04.2015 г. в гр.София за седма поредна година се проведе Международен детски фестивал „Млади таланти”. Организатори на проявата са Министерство на образованието и науката и Национален дворец на децата гр.София.

Маргарита Павлова представи новата си книга на италиански „Горски приказки”

 20 Април 2015
Събитието организирано от Регионална библиотека „ Н.Й.Вапцаров” и ГПЧЕ „ Христо Ботев” се състоя на 17 април 2015 г. в новата библиотека на гимназията пред ученици от 10, 11 и 12 клас, изучаващи италиански език.

Историческият музей в Панагюрище гостува в Кърджали

 21 Април 2015
Историческият музей в Панагюрище гостува в Кърджали с изложба под надслов „Пътят към свободата”, посветена на 139 г. от Априлското въстание и 138 г. от Руско-турската освободителна война. Организатори на проявата са Регионалният исторически музей и Военният клуб

Организират конкурс за детска рисунка „Родопски багри”, посветен на Джими

 22 Април 2015
Конкурсът се организира по идея на колектива на СОУ „Вл.Димитров – Майстора” и се провежда за първа година. Конкурсът е включен в Културния календар на общината.

Близо 164 000 лева отпусна МРРБ за изработване на Общ устройствен план на Кърджали

 22 Април 2015
МРРБ определи поименните списъци на общините, които ще бъдат финансово подпомогнати при изработването на проекти за общи устройствени планове през 2015 година. 5,3 милиона ще получат 44 общини, а сред тях е и община Кърджали.

Кърджали отбеляза Деня на земята

 22 Април 2015
С много усмивки и пролетно настроение премина в Кърджали празникът, посветен на Деня на земята 22 април. Кампаниата тази година е под надслов „Време е да дадем пример!”

Инж. Азис подписа договор за проект „Перперикон –минало за бъдеще”

 23 Април 2015
Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис подписа днес в Министерство на културата в София Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за проект „Перперикон –минало за бъдеще”.

Второ място за Мария Милчева от ОДК в конкурса „Цветовете на природата”

 23 Април 2015
Мария Милчева от Клуба по фотография "От черно до бяло" към ОДК- Кърджали с ръководител Антония Грозева спечели второто място в раздел «Фотография» на организирания от РИОСВ Хасково Регионален ученически конкурс за фотография и компютърна рисунка на тема «Цветовете на природата».

Повече от 230 жители от община Кърджали са подали заявления за необходимост от личен асистент

 23 Април 2015
Общо 232 заявления за потребители и 187 за лични асистенти са подадени в община Кърджали за услугата „личен асистент” по проект „Нови възможности за грижа” до крайния срок 9 април.

Няма драстично увеличение на противообществените прояви сред подрастващите през 2014г.

 23 Април 2015
35 разгледани възпитателни дела с 58 извършители, това са сухите цифри, с които може да се отчете част от дейността на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в община Кърджали.

Първо изнесено занятие по военно обучение се проведе в Националния ученически център край с.Широко поле

 23 Април 2015
Първо изнесено занятие по „Подготовка на страната и населението за отбрана, военно обучение и спасителни дейности” се проведе в Националния ученически център край с.Широко поле. В занятието участваха 3 класа от ПГ по електроника и електротехника в Кърджали

П О К А Н А № 4

 24 Април 2015
На основание чл.23, ал.4 от Закона за местното самоуправление и местната администрация председателят на Общински съвет Кърджали свиква на 30.04.2015 г. /четвъртък/ от 9.30 ч. в голямата зала на „Бизнесинкубатора” заседание при следния проекто-дневен ред:

Децата на Кърджали танцуват

 24 Април 2015
За втора поредна година община Кърджали организира Общински конкурс за съвременни танци „Децата на Кърджали танцуват ”, който ще се проведе на 25.04.2015 г. от 10.00 часа в Дом на културата.

Инж.Азис с предложение за финансово подпомагане на пострадали от свлачища в с. Енчец

 24 Април 2015
Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис ще направи предложение на предстоящата сесия на Общински съвет Кърджали за отпускане на еднократна финансова помощ на 4 семейства, пострадали от свлачищните процеси в с. Енчец.

Прессъобщение

 24 Април 2015
Областен информационен център- Кърджали ще проведе информационна среща в град Джебел на 27 април 2015 г.( понеделник) от 13 часа в залата на СОУ „Христо Ботев“ .

Раздадоха наградите от конкурса за детска рисунка „Родопски багри”, посветен на големия Джемал Емурлов-Джими

 24 Април 2015
В него участваха 150 рисунки на малки и млади художници от 18 училища и школи от обините Кърджали, момчилград, Джебел, Кирково, Ардино и Крумовград. С тях във фойаето на комплекса е експонирана изложба, която днес откри директорът на ОДК Златка Пеньова.

Ученици, родители и учители в Миладиново сътвориха истински празник

 24 Април 2015
Учители и ученици от ОУ ”Христо Ботев”в Миладиново представиха дейностите по двата проекта „Нашето бъдеще е в нашите ръце” и „Искам, знам и мога” към Центъра за образователна интеграция на деца и ученици от етническите малцинства при образователното министерство. В продължение на седем месеца активни партньори на училището бяха родителите на децата

Над 250 деца участваха във втория конкурс за съвременни танци

 27 Април 2015
В празник на красотата и таланта се превърна конкурсът за съвременни танци „Децата на Кърджали танцуват”. Той се провежда за втора година и се организира от община Кърджали.

Прессъобщение

 27 Април 2015
На 28.04.2015г. от 15:20 часа Общинско радио Кърджали ще излъчи в рубриката „Европа и ние” петото от новата поредица предавания на теми, свързани с Кохезионната политика на Европейския съюз, Оперативните програми и възможностите за финансиране в България.

Инж. Азис: В община Кърджали има добро партньорство със синдикатите

 28 Април 2015
Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис се включи тази сутрин в работата на регионална конференция на СБУ при КНСБ, организирана в областния град, под мотото " Заплати, квалификация и бъдеще на образованието в област Кърджали”.

За по-чиста околна среда

 28 Април 2015
6 проекта в община Кърджали ще бъдат финансирани в рамките на националната кампания "За чиста околна среда-2015", която се реализира от Министерство на околната среда и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда /ПУДООС/.

Завърши общинският кръг на ученическото състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации”

 28 Април 2015
Отборът на СОУ „Владимир Димитров-Майстора“ се класира на първо място в Общинския кръг на ученическото състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“.

ПОКАНА

 28 Април 2015
Заключителна пресконференция по проект „Дом за всяко дете-2”, Договор зо предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG051PO001-5.2.12-0031-C0001, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, Бюджетна линия BG051PO001-5.2.12, „Разкриване на социални услуги в общността”, ще се проведе на 29 април.

Обществена коалиция за здраве – Кърджали отчете успешна дейност за последните три години

 28 Април 2015
За периода 2012-2014 над 13 хиляди жители на община Кърджали са били включени в организираните инициативи на Коалицията. От тях 2 176 са обхванати в различни проучвания, а 10 875 са преминали през кабинета СИНДИ. Според кмета инж. Хасан Азис с извършените промоционални и профилактични дейности е обхванат всеки 6-ти жител на общината

На 30 април изтича срокът за плащане на местните данъци и такси с отстъпка

 29 Април 2015
От данъчния отдел на община Кърджали уточниха, че става дума за данък върху недвижимите имоти и върху превозните средства, както и такса битови отпадъци.

Започна освежаването на хоризонталната маркировка в Кърджали

 29 Април 2015
Започна освежаването на хоризонталната маркировка в Кърджали, съобщи на брифинг кметът инж. Хасан Азис. По думите му до 1 юни трябва да приключи маркировката на кръстовищата в района на всички учебни заведения в областния град

Общоградски курбан за здраве на всички кърджалийци

 29 Април 2015
На 2 май в новия парк „Арпезос – Север” ще се проведе общоградски курбан за здраве на всички кърджалийци. Организаторите са готови да посрещнат между 3 и 4 хиляди души

Докладът на учените от МГУ за свлачищата препоръчва спешни мерки за укрепването им

 29 Април 2015
Докладът ще бъде предложен за гласуване от общинските съветници на утрешното заседание на Общинския съвет. На тази база ще бъде предложена за гласуване и декларация до институциите.

Финализираха проекта „Дом за всяко дете – 2”

 29 Април 2015
Днес бе обявено финализирането на проект „Дом за всяко дете-2” и отчетени резултатите от дейностите реализирани по него. В заключителната пресконференция участва кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис.

Общинският съвет прие декларация за спешни мерки за укрепване на свлачища

 30 Април 2015
Документът бе подкрепен от общинските съветници от ДПС и БСП. За нея гласуваха 28 общински съветници. Против гласуваха съветниците от ГЕРБ.

Младите огнеборци на ОУ "Хр.Смирненски" с.Мост се класираха за областното състезание Млад огнеборец

 30 Април 2015
Десет отбора от общините Кърджали и Черноочене се включиха в днешното общинско състезание, с младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец – 2015 г”.Крайните резултати отведоха на върха младежкия противопожарен отряд при ОУ”Христо Смирненски” с. Мост.

Инж. Хасан Азис поздрави ЦСМП-Кърджали по случай 20 години от неговото създаване

 30 Април 2015
Вие спасявате всеки ден човешки живот и връщате надеждата на хората. На това станахме свидетели по време на природните бедствия през последните месеци.Видяхме другото лице на работещите в Центъра, които често и с риск за здравето изпълняват Хипократовата клетва, подчерта кметът на Кърджали инж. Хасан Азис2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign