Панорамен изглед на Кърджали


Начало Архив на новините

Архив за месец: Април - 2021 г.

О Б Я В А

 06 Април 2021
Обява за представяне на проектни предложения по процедура BG06RDNP001-19.323 МИГ Стамболово – Кърджали 54, Подмярка 6.4.1 «Инвестиции в подкрепа на неземеделски дейности» по ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ 2014-2020 чрез прилагането на подхода ВОДЕНО ОТ ОБЩНОСТИТЕ МЕСТНО РАЗВИТИЕ

Поздравителен адрес на кмета на Кърджали д-р инж. Хасан Азис по повод професионалния празник на здравния работник

 07 Април 2021
Уважаеми госпожи и господа, Приемете моите най-искрени поздравления по повод Вашия професионален празник – 7 април – Ден на здравния работник! Позволете ми да пожелая на всички Вас здраве, всеотдайност, милосърдие към човешката болка и успехи в призванието Ви да спасявате живота!

СЪОБЩЕНИЕ

 07 Април 2021
ДО МЕСТНИТЕ РЪКОВОДСТВА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ ПРЕДСТАВЕНИ В 44-ТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

Първа самостоятелна изложба на родения в Джебел художник Шабан Окан показват в артгалерия „Кръг”

 12 Април 2021
Първата самостоятелна изложба на родения в Джебел художник Шабан Окан в България ще бъде показана в Артгалерия Кръг в Кърджали от 13 до 30 април. Ще бъдат поканени да я видят и кметовете на Кърджали и Джебел – д-р инж. Хасан Азис и Неджми Али.

От днес започва изплащането на възнагражденията на членовете на СИК, участвали в изборите за народни представители

 15 Април 2021
От днес, 15 април, Община Кърджали започва изплащането на възнагражденията на всички членове на СИК, участвали в изборите за народни представители на 4 април.

Прессъобщение

 19 Април 2021
Утре, 20.04.2021г., от 15:20 часа Общинско радио Кърджали ще излъчи в рубриката „Европа и ние” деветото от новата  поредица предавания на теми, свързани с Кохезионната политика на Европейския съюз, Оперативните програми и възможностите за финансиране в България. В него експерт от Областния информационен център ще представи актуална информация за мерки от Оперативните програми свързани с преодоляването на последствията от Ковид-19.

П О К А Н А № 3

 20 Април 2021
На основание чл. 23, ал. 4 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, във връзка с чл. 28а, ал. 1 от Закон за местното самоуправление и местната администрация и чл.54а, ал.1. от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет-Кърджали, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, С В И К В А М Заседание на Общински съвет - Кърджали от разстояние чрез виртуално участие /онлайн/ на 28.04.2021 год. /сряда/ от 10.00 часа при следния Проект! Д Н Е В Е Н Р Е Д

ОБЯВА

 22 Април 2021
за удължаване на срока за прием на документи за подбор на персоналзаосигуряване на подкрепа чрез предоставяне на патронажни грижи за възрастни хора и лица с увреждания чрез услуги в домашна среда, както и подкрепа за адаптиране на социалните услуги, делегирани от държавата дейности във връзка с разпространението на COVID-19

Кърджали с празничен кът за Великден и Рамазан Байрам

 27 Април 2021
Празнична светеща украса е монтирана на зелените площи пред сградата на Община Кърджали. В специален празничен кът са разположени две големи кошници – едната с шарени яйца, другата – с шарени бонбони, а красив светещ надпис отправя поздравление към гражданите.

Инициативата „Мултикултурния град” за 14-ти път в Кърджали

 28 Април 2021
На 10 май се открива 14-тото издание на Инициативата „Мултикултурният град” с нестандартно представяне на футболната легенда на „Арда“ от близкото минало Рафет /Левент/ Куша. Идеята за това представяне е на арменската общност от Кърджали, представлявана от Агоп Узунбухозян, който е свидетел на някогашното развитие и израстване на Левент Куша и беше човекът-мост между екипа на КРЪГ и футболната звезда въвФК „Арда”от периода 1982-1990.

Публично представяне на Финален доклад-отчет на Интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Кърджали 2014-2020 г.

 28 Април 2021
Община Кърджали представя на заинтересованите страни Финален доклад-отчет на Интегрирания план за градско възстановяване и развитие на гр. Кърджали 2014-2020 г., изготвен в изпълнение на Методическите указания на Министерство на регионалното развитие и благоустройство за разработване и прилагане на Интегрирани планове на градско възстановяване и развитие.

Кметът д-р инж. Хасан Азис награди с „Почетен знак на община Кърджали – златен” строителя на Кърджали Емил Младенов

 29 Април 2021
По случай 80-годишния юбилей на един от най-изявените строители на Кърджали Емил Младенов, кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис му връчи наградата „почетен знак на община Кърджали – златен”. Това стана в гостната на кмета в присъствието на членовете на Управителния съвет на Строителната камара в града.2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign