Панорамен изглед на КърджалиПървата си самостоятелна изложба Фикри Емурла посвети на Деня на Кърджали

 20 Октомври 2019
В Арт галерия „Кръг” в Кърджали бе открита първата авторска изложба на 74-годишният дебютант Фикри Емурла, който е и брат на покойния художник Джемал Емурлов – Джими. Експозицията е озаглавена „Защото имам две крила” и представя 40 маслени платна, от места на които авторът е живял през годините. Тя бе открита от заместник-кмета на община Кърджали Веселина Тихомирова.

На 20 октомври от 19,00 часа Ансамбъл "Българе" гостува в Кърджали с "Тайната Българе"

 18 Октомври 2019
 По традиция с много и различни прояви Кърджали посреща празника  на града. Поредната е в неделя на 20 октомври. От 19 часа пред Дома на културата жителите и гостите ще присъстват на нещо уникално. Създателят на Ансамбъл „Българе”  Христо Димитров е подготвил невероятно шоу - „Тайната „Българе”.

21 октомври-Ден на отворените врати в музея

 18 Октомври 2019
 И тази година на 21 октомври Регионалният исторически музей в Кърджали ще отвори врати за кърджалийци, гостите от страната  и чужбина.

Кърджали става част от глобалната инициатива  “Поход за свобода”

 18 Октомври 2019
За поредна година Кърджали става част от глобалната инициатива  “Поход за свобода” срещу трафика на хора, който ще се проведе в рекордните 25 български градове.  Той е организиран от Фондация „А21 България” в партньорство с ОСНВ в Кърджали и ще се случи на 19 октомври, събота.

22- ма художници представят свои творби за празника на Кърджали

 17 Октомври 2019
Проявата е част от Общинската програма по случай 21 октомври-Деня на Кърджали.

П Р О Г Р А М А

 17 Октомври 2019
Програма за 21 октомври -Ден на Кърджали

В РБ "Н.Вапцаров" представиха библиографският указател „Източни Родопи – традиции, празници, обичаи, фолклор”

 17 Октомври 2019
Новото издание на Регионална библиотека „Н.Й. Вапцаров” Кърджали - Библиографският указател „Източни Родопи – традиции, празници, обичаи, фолклор” днес официално бе представен пред публика. Проявата е част от програмата на Община Кърджали посветена на 21 октомври, Деня на Кърджали.


П Р О Г Р А М А   -  02 Октомври 2019
О Б Я В А -  30 Септември 2019Всички новини

2018-2019 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign Екскурзовод в Прага ТОИЛ ЕООД - Шлайфан бетон, Епоксидни покрития Детска градина Вяра надежда и любов Кърджали Детска градина Райна Княгиня Кърджали