Панорамен изглед на Кърджали


Начало Събития

Всички предстоящи събития

Представят

  Начална дата: 18 Октомври 2018
На 18 октомври от 17.30 часа в РБ "Н.Й.Вапцаров", ще бъде представена книгата за деца „Здравей, Книгария“, с автор Божидара Ангелова. Изданието се отпечата със съдействието на община Кърджали.

Старозагорската опера представя на кърджалийска сцена

  Начална дата: 19 Октомври 2018
На 19 октомври от 19 часа на сцената на Театрално музикален център-Кърджали ще видите класическата балетна постановка „Лебедово езеро“ от П.И.Чайковски. По покана на община Кърджали, за Деня на Кърджали -21 октомври със спектакъла гостува Държавна опера-Стара Загора.

Представят мюзикълът за деца "Машина на времето"

  Начална дата: 20 Октомври 2018
На 20 октомври от 11,00 часа на сцената на Театрално-музикален център-Кърджали, Старозагорската опера представя мюзикълът за деца "Машина на времето".

На сцената на ТМЦ-Кърджали представят албума "Песни за хората"

  Начална дата: 20 Октомври 2018
Албум с  „Песни за хората” на отец Петър / Камен Гарена/ и световноизвестния кърджалийски акордеонист Нешко Нешев  ще бъде представен на 20 октомври от 18,00 часа на сцената на Театрално-музикален център Кърджали.  Песните са аранжирани от Нешко Нешев, който е композирал и  изсвирил и специалните интродукции и солата в новите записи. Песните изпълнява Камен Гарена с автентичната лексика  на родопските и тракийски говори, както и на местните турски и ромски езици.

Ансамбъл "Българе" отново гостуват в Кърджали

  Начална дата: 21 Октомври 2018
За Деня на Кърджали-21 октомври, Ансабъл "Българе" отново гостуват в града. Спектакълът ще бъде изнесен на 21 октомври /неделя/ от 18,30 часа на площада пред Дома на културата.

Тържествено заседание на Общински съвет Кърджали

  Начална дата: 21 Октомври 2018
Тържествено заседание на Общински съвет Кърджали

Концерт на звездите ТИТА и PICPUKK & НИКОЛ на 21 октомври

  Начална дата: 21 Октомври 2018
По случай Деня на Кърджали Община Кърджали кани всички тийнейджъри на Концерт на звездите ТИТА и PICPUKK & НИКОЛ на 21 октомври /неделя/ от 17.00 ч. в парк „Арпезос –север”. Концертът ще започне с Открита сцена на талантите на Кърджали, организирана от Общински детски комплекс.2018 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign Хотел Главатарски хан Детска градина Вяра надежда и любов Кърджали Детска градина Райна Княгиня Кърджали