Панорамен изглед на КърджалиПристигнаха лампите за първия Лот

 15 Октомври 2018
В Кърджали бяха доставени 1600 броя лампи за първия Лот от проекта за улично осветление. Лампите са за главни и второстепенни улици, за парково осветление.Доставката на осветителните тела ще става по лотове и ще приключи до средата на декември т.г.Поръчаните лампи за 6500 броя.

Танцов клуб „Ахридос” със специална награда от IV Национален фолклорен фестивал „Сандански пее, заиграва – Пирина разлюлява”

 15 Октомври 2018
Със специалната награда на журито, за съхранение и опазване на българския танцов фолклор, се завърна късно снощи в Кърджали,  танцовата формация  към Спортно - интелектуален клуб Ахридос. От  12 до 14 октомври тя взе участие   в IV Национален фолклорен фестивал „Сандански пее, заиграва – Пирина разлюлява”, в които се надиграваха 28 състава от цялата страна.

Кампанията „Скъсай с хепатита!” стъпи в Кърджали

 15 Октомври 2018
Акция, за безплатно изследване на хепатит В и С, се провежда днес в Кърджали до 15,00 часа. Тя бе открита тази сутрин в центъра на града, до паметника на Васил Левски, а в откриването й се включи и кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис. Безплатните изследвания могат да бъдат направени днес до 15,00 часа.

Пето издание на детския празник „С игри да станем по-добри”

 15 Октомври 2018
Близо 370 деца от всички детски градини на община Кърджали се включиха в петото по ред издание на детския празник „С игри да станем по-добри”.
Всички новини Към стария сайт

2018 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign Хотел Главатарски хан Детска градина Вяра надежда и любов Кърджали Детска градина Райна Княгиня Кърджали